elefant.md

Un Exemplu Tipic

Vom proceda acum la citirea cărţilor. 
Pentru aceasta vom lua ca Semnificator Dama de Inimă Roşie. 
Prima amestecare şi împărţire a cărţilor scoate la iveala trei cărți de Inimă Roşie - Popa, Valetul şi Şapte – aceasta denota faptul ca doamna pe care o reprezintă Dama, ara un prieten hotărât, un bărbat nici blond, nici brunet. Aceste cărţi se aşează în ordine, începând de la stânga.
Apoi pachetele fiind așezate în ordine după cum am descris anterior, ținute în mâna stânga, cel care citește trage trei cărți şi realizează selecția în conformitate cu regula amintita.
Odată terminat pachetul, procesul se repeta de doua ori. 
În trei împărţiri sortii Damei releva următoarele cărți, pe care daca cel ce citeste această carte ia un pachet şi selectează aceleași cărți, le poate la rândul sau judeca cu privire la felul în care pot fi citite:

Popa de Inimă Roşie,
Valet de Inimă Roşie 
Şapte de Inimă Roşie, 
As de Treflă, 
Popa de Inimă Neagră, 
Dama de Treflă, 
Dama de Romb, 
Dama de Inimă Neagră,
Popa de Treflă, 
Valet de Romb, 
As de Inimă Roşie, 
Valet de Inimă Neagră, 
Popa de Romb, 
Valet de Treflă, 
Dama de Inimă Roşie, 
As de Romb, 
Zece de Inimă Roşie, 
Opt de Treflă, 
Şapte de Inimă Neagră
As de Inimă Neagră, 
Zece de Treflă, 
Zece de Inimă Neagră, 
Zece de Romb. 
Acum, pornind de la Dama de Inimă Roşie vom număra 7 cărţi, luând în considerare direcţia în care este întoarsă Dama

În cazul nostru Dama stă cu faţa către stânga, în consecința cea de-a Şaptea carte este Dama de Inimă Neagră, a Şaptea carte de la aceasta, este Popa de Inimă Roşie, iar a Şaptea de la Popa este Zece de Inimă Roşie 

De aici rezulta ca doamna noastră are parte de niște prieteni buni; dar şi ca femeia reprezentata de Dama de Inimă Neagră va avea resentimente cu privire la căsnicia Subiectului nostru, resentimente rămase însa fără ecou. 

Cartea următoare este Valetul de Romb, urmat de Şapte de Inimă Roşie şi Şapte de Inimă Neagră – o combinație ce reprezintă primirea unor vesti primite cu promptitudine, nu neapărat favorabile Subiectului. 

Valet de Inimă Neagră, urmat de Popa şi Zece de Treflă, denota faptul ca un bărbat brunet, despărțit de Dama de Inimă Roşie, se gândește tot timpul la ea, sperând la impactare.

Valetul de Treflă şi Dama de Romb sunt cărţile care urmează: Valeţii şi Damele aflate dintr-o asemenea conjuncție nu aduc niciodată noroc; în cazul acesta însa cărţile sunt urmate de Zece de Romb, una dintre cele mai norocoase cărți, iar aceasta înseamnă ca în curând se va oficia o căsătorie

Dama de Inimă Roşie este într-adevăr o „trista cocheta” căci nu exista nici un indiciu ca ar accepta aceasta, Valetul de Inimă Roşie, Optul de Treflă şi Asul de Inimă Roşie, intrând în scena imediat după ea. Se pare ca mai exista un admirator ce este primit cu plăcere în casă.

Chestiuni mai serioase apar mergând mai departe, cu As de Inimă Neagră şi Popa de Romb ce semnifica faptul ca Dama se poate să aibă anumite afaceri în derulare, cu privire la care o alta femeie, mai brunetă decât ea, are anumite interese. Faptul va conduce la o călătorie importantă, pe care o va face imediat, deoarece cartea ce vorbeşte despre aceasta se află la o distanta de exact 7 cărți de Dama.

Acum vom urmării cărţile după cum sunt înşirate pe masa. 

O citire la prima vedere prezice noroc. Toate Cărţile de Curte şi Așii sunt pe masă, alături de Şapte de Inimă Roşie şi Opt de Treflă, toate aceste cărți având înţeles favorabil.

Trei Dame împreună, avertizează în general asupra unui necaz sau a unui scandal, dar, fiind străjuite de Popi, răul făcut nu va fi deosebit de dăunător. 

Asul de Romb şi Zece de Inimă Roşie așezate atât de aproape de Semnificator, vorbesc despre o căsătorie ce se apropie, atâta tot ca Dama stă cu faţa întoarsă de la acest eveniment

Cei trei Zece așezați în felul în care sunt, anunţă prosperitate venita în urma unei călătorii, pe amant sau pe apă.

Acum urmează să interpretam perechile, încercând să stabilim dacă putem extrage mai multe în acest fel.

Într-o călătorie Dama va întâlnii un bărbat bogat, care va manifesta afecțiune puternica la adresa ei.

Nu trebuie omis a se menționa faptul ca acum, cărţile sunt așezate în perechi, pornind de la extremitățile potcoavei. 

Astfel având perechile: Popa de Inimă Roşie şi Zece de Romb, Valetul de Inimă Roşie şi Zece de Treflă, etc. afacerea apare din nou, iar bărbatul brunet pare a fi oarecum nedumerit. 

Cele trei Dame nu sunt încă despărțite şi se află mai aproape de Subiect decât oricând. Se va sporovăii la o cana de ceai, cu privire la căsătorie.

 Frumoasa domnişoară insasi, pare a inclina spre ideea căsătoriei, venita cu o posibila promisiune de relaxare si erotism dar Valeţii sugerează că va avea oarece dificultăţi în a-şi pune în ordine afacerile.

Prezenţa celor doi Popi face aluzie la existenta unor prieteni devotați, şi la aceea ca rezultatul acțiunilor ei va fi satisfăcător. 

O citire generala lasă impresia ca Dama de Inimă Roşie se află într-o dispoziție pozitiva, fiind foarte ataşată de grupul de prieteni, în vreme ce toate acele cărți de curte predispun la putina bârfă şi veselie.


Combinații de Şapte Cărți Reguli Generale Cum se Procedează
Citirea Cărţilor Semnificația Cărţilor Câteva Combinații
Un Exemplu Tipic Investigații Suplimentare Cele Şapte Pachete