elefant.md

Cele Cinci Pachete


Următorul pas presupune împărţirea cărţilor în maniera indicata anterior.
Primul pachet – Pentru Doamna – conține trei cărți, doua dintre care au semnificații negative, răul pe care îl pot face fiind puternic diminuat de prezenţa cărţii Zece de Inimă Roşie.  În cartea Nouă de Inimă Neagră citim necazuri cauzate de starea precara de sănătate a celui pe care îl iubește; Zece de Inimă Neagră prevestește lacrimile pe care le va vărsa, atunci când viaţă celui pe care îl iubeşte va fi pusa în pericol. Zece de Inimă Roşie vorbeşte însa despre fericirea ce va triumfa asupra întristării.
Al doilea pachet – Pentru Casă – conține doar Romburi, Zece, As şi Valet. Abundenta de bani în casă: Zecele vorbeşte despre o călătorie, ce va avea ca rezultat o posibila schimbare de reşedinţă; Asul, fiind inversat vorbeşte despre o scrisoare ce se află pe drum şi conține vesti neplăcute (probabil cu privire la mutare) venita de la Valet, care este un prieten nedemn, responsabil pentru situația supărătoare.
Al treilea pachet – Pentru cei ce nu se așteaptă – este format din trei cărți de curte, care împreună prevestesc veselie. O găsim pe cea care întreabă, personificata de Dama de Romb, în compania Valeţilor de Treflă şi de Roşu, cel din urma în poziție inversă, în consecința putem considera ca ea se va alarma în urma unor mașinațiuni neprietenești, în care vor fi implicați un tânăr brunet, neplăcut alături de ofițerul dezamăgit. Poziția inversată a uneia dintre cărţi contracarează răul intenționat.
Al patrulea pachet – Pentru ce se așteaptă – conține Dama de Inimă Roşie, Popa de Treflă şi Şapte de Romb, inversat. Acestea indica faptul ca, femeia blândă şi plină de afecțiune, va fi expusa unui scandal, Şapte de Romb invers; prin intermedierea cărţii Popa de Treflă, un avocat ambițios şi lipsit de scrupule, care îi este dușman.
Al cincilea pachet, format din doar doua cărți (Asul de Roşu şi Nouă de Romb) constituie surpriza, iar prin intermediul lui aflam ca o scrisoare de dragoste, asul, va ajunge cu întârziere, Noua; dar cartea consolatoare este Popa de Inimă Neagră , bărbatul brunet cu inima buna, care va venii el în persoana la femeia pe care o iubeşte.
Exemplul de mai sus trebuie luat în cea mai simplu şi direct chip, ca cea mai  vizibilă citire a cărţilor, fiind dat ca o ilustrare a metodei studiate. Cei care petrec timp reflectând asupra subiectului, vor vedea curând mai „în adânc” simbolurile cărţilor în legătură cu pozițiile pe care le ocupa şi cu modul în care interacționează. Experimente diverse cu acest plan al Cartomanţiei vor da naștere la combinații interesante, precum şi evoluții surprinzătoare, în măsură ce acela care interpretează cărţile pentru Subiect dobândește tot mai multe cunoştinţe şi încredere.


Cum se Ghiceste în Italia Exemplu Metoda Italiana  Observați grupurile Funcționarea perechilor Cele Cinci Pachete