elefant.md

Exemplu Metoda Italiana de Ghicit cu Carti de Joc


Să ne imaginam o tânără domnişoară, reprezentata de Dama de Romb, ca fiind cea care caută răspuns la întrebările sortii.
Cele 15 cărți apar în ordinea următoare:
- Nouă de Romb, invers; 
- Şapte de Romb, invers; 
- Asul de Romb, invers; 
Începem să număram de la Dama de Romb, Semnificatorul, iar a 5-a carte o găsim ca fiind 9 de Romb.
Ca urmare a acestei prime numărători descoperim, din faptul ca 9 este în poziție inversată, o cearta între îndrăgostiţi, ce o îngrijorează pe tânără noastră femeie. Reîncepând numărătoarea de la 9, ajungem la Dama de Inimă Roşie, o doamna blândă, o companie plăcută, dar nu deosebit de inteligenta, ce se găsește, probabil, în poziția de instrument al următoarei cărți, Popa de Inimă Neagră, un bărbat șiret, ambițios şi dușmănos la adresa Damei de Romb.
Următoarea numărătoare ne conduce către 10 de Romb, care vorbeşte despre o călătorie a celei care întreabă. Trecând la 7 de Romb, invers, aflam despre un scandal prostesc aflat în legătură, dacă nu în întregime cauzat de următoarea carte, care este Valetul de Inimă Roşie, invers, care reprezintă un bărbat în uniforma, nemulțumit de tratamentul primit din partea celei care întreabă cărţile. Ea va triumfa asupra acestui moment enervant, căci 10 de Inimă Roşie este următoarea carte în ordinea numărării, iar aceasta contracarează răul cauzat de prezenţa celorlalte cărți.
Frumoasa noastră doamna, are, din păcate, un prieten necredincios în Valetul de Romb; care este urmat de Asul de Romb, invers, ce anunţă primirea unor vesti proaste prin intermediul unei scrisori. Cea care scrie aceasta scrisoare este o tânără brunetă, fără o poziție sociala deosebita, posibil o angajata a unei persoane dragi Reginei de Romb. Veștile rele se regăsesc la finalul următoarei numărări, care releva prezenţa cărţii 9 de Inimă Neagră, ce vorbeşte despre o boală ce o fa afecta pe cea care se interesează de răspunsul cărţilor. Penultima numărare evidențiază Zecele de Inimă Neagră, invers, prezenţa căruia anunţă tristețe în viaţă tinerei domnișoare, o tristețe însa, de scurta durata; aceasta fiind urmată de Asul de Inimă Roşie, o scrisoare de dragoste ce conţine vesti bune cu privire la redobândirea iubitului sau.



  • Cum se Ghiceste în Italia
  • Exemplu Metoda Italiana
  • Observați grupurile
  • Funcționarea perechilor
  • Cele Cinci Pachete