elefant.md

Metoda Suprema – Un Exemplu

Vom considera Doi de Inimă Roşie ca fiind Semnificator în cazul acesta, Subiectul fiind o tânără blondă, ce caută să îşi afle soarta. Vom enumera cărţile astfel cum se aşează în cele 36 de pătrate, dar intenționam să lăsăm cele mai multe dintre ele să fie interpretate de către cititor, în conformitate cu instrucțiunile oferite.
Am selectat Semnificatorul şi cărţile ce îl înconjoară în imediata apropiere ca exemplu pentru funcționarea Metodei, simțindu-ne încrezători cu privire la faptul ca orice cititor inteligent va fi capabil să completeze interpretarea de unul singur.
Nr
1.
As de Treflă.
2.
Opt de Inimă Neagră
3.
Doi de Treflă.
4.
Valet de Inimă Roşie.
5.
Popa de Romb.
6.
Popa de Inimă Roşie.
7.
Opt de Romb.
8.
Zece de Treflă.
Nr
9.
Zece de Inimă Roşie.
10
Şapte de Inimă Neagră.
11
Nouă de Inimă Neagră.
12
Doi de Inimă Neagră.
13
Nouă de Inimă Roşie.
14
Opt de Treflă.
15
Dama de Romb.
16
Doi de Inimă Roşie.
Nr
17
Popa de Inimă Neagră.
18
Dama de Inimă Roşie.
19
As de Inimă Neagră.
20
Zece de Inimă Neagră.
21
Valet de Inimă Neagră.
22
Popa de Treflă.
23
Nouă de Treflă.
24
Opt de Inimă Roşie.
25
Dama de Treflă.
26
Valet de Romb.
Nr
27
Dama de Inimă Neagră.
28
Şapte de Romb.
29
Şapte de Inimă Roşie.
30
Zece de Romb.
31
Valet de Treflă.
32
As de Romb.
33
As de Inimă Roşie.
34
Şapte de Treflă.
35
Doi de Romb.
36
Nouă de Romb.


Descoperim subiectul la Nr. 16, pătrat care acoperit de o Inimă roşie indica o căsătorie fericita şi bine stabilita. La stânga, în fr. 15 (prosperitate) se găsește Dama de Romb, o femeie foarte frumoasa, care îndrăgeşte bârfă, lipsindu-i însă oarecum rafinamentul sentimentelor. Aceasta va intervenii în prosperitatea Subiectului prin gelozie, dar în final situația se va întoarce în favoarea celei care întreabă cărţile, deoarece Dama este precedata de o Treflă. La dreapta, în pătratul nr 17 (Tristețe) descoperim Popa de Inimă neagră, un bărbat brunet, ambițios dar fără scrupule, care joaca rol de sfetnic (în probleme legale) al Subiectului, care va aduce supărări în viaţă acesteia, prin metodele clandestine pe care le utilizează. Imediat deasupra ei se găsește, la nr 10 (pierderea) Şapte de Inimă neagră, o carte ce reprezintă probleme în chestiuni amoroase. Acest pătrat, fiind acoperit de o inimă neagră,indica faptul ca Subiectul va fi obligat în mod nedrept să renunțe la drepturile sale, iar șansele de căsătorie vor scădea, ori căsătoria va fi amânata, din cauza pierderii averii.
În stânga, deasupra ei, găsim la nr 9 (asocierea) un Zece de inimă roşie, o carte vesela şi benefica, ca îi promite succes şi fericire într-un parteneriat la care se gândește. La dreapta şi deasupra, la nr 11 (probleme) avem Nouă de inimă neagră, o carte de rău augur, ce semnifica eșecul speranțelor sale, din cauza geloziei altcuiva.
Imediat sub Semnificator găsim, la nr 22 (un dar) Popa de Treflă, care îl reprezintă pe adevăratul şi bunul ei prieten, un bărbat fie căsătorit, fie văduv. Acesta îi va aduce un cadou, fiind stimulat să acționeze în felul acesta de un interes personal, cu toate acestea ea va păstra o atitudine vesela, deoarece această carte în poziția pe care o ocupa acum, indica faptul ca ea va fi în curând unita cu bărbatul viselor ei. În stânga jos, la nr 21, (rival) descoperim Valetul de inimă neagră, un agent al legii, al cărui influenţa va fi instrumentala în oferirea către o rivala a unei șanse de a triumfa şi de a o discredita pe cea care întreabă. În dreapta jos găsim, la nr 23 (un îndrăgostit) Nouă de Treflă, care, în acest caz semnifica un dar de bani. Putem considera ca cel care o iubeşte, neinfluenţat de pierderile ei financiare, a decis să îi facă un cadou, probabil în forma unei înțelegeri matrimoniale.

Cărţile care rămân pe masa, ne vor oferii mult mai multe elemente cu privire la soarta acestei frumoase domnișoare, fiind în același timp un exercițiu excelent în arta cartomanţiei.