elefant.md

Chestiuni de Importanţă Secundara


Atunci când un număr de cărți de curte cad împreună, acesta este semn de ospitalitate, adunări sociale cu ocazii festive şi veselie.
Persoanele căsătorite ce caută să citească în cărți, trebuie să aibă partenerul sau partenera de viaţă reprezentat(ă) de Popa ori Dama din suita pe care au ales-o pentru ei înșiși. De exemplu, un bărbat brunet, Popa de Inimă Neagră , trebuie să îşi considere soția ca fiind reprezentată de Dama de Inimă Neagră , chiar dacă aceasta poate fi nu doar blondă ci şi tânără şi departe de văduvie.
Celibatarii pot alege cărţile ce să le impersoneze iubita/iubitul ori prietenii, în funcție de trăsăturile acestora.
Doua cărți de Zece roșii împreună prevestesc o nunta, iar doua cărți Opt roșii promit vesminte noi celui în discuție.
O carte de curte aşezată între doua cărți de aceeași valoare, spre exemplu între doua cărţi de Nouă sau între doua de Opt, arată că Subiectul este în pericol să cadă în ghearele legii putând ajunge a fi „cazată” pe cheltuiala contribuabililor.
Se consideră ca fiind un semn de succes atunci când, la împărţirea cărţilor, cele de valoare mai mica de Valet sunt majoritare, în special dacă sunt de Treflă.
Atunci când o persoană în haină de stat consultă cărţile, aceasta trebuie întotdeauna reprezentata de Popa de Romb.
Este esenţială tăierea cărţilor cu mâna stângă, pornind de la ideea că aceasta este mult mai apropiată de inima decât dreapta.
Mesele rotunde sunt preferate în general de către practicanții Artei Cartomanţiei.
Este o chestiune de opinie cu privire la claritatea şi acuratețea etalării atunci când este realizată de către Subiect, fără utilizarea unui intermediar. Serviciile unui Practicant al Artei Cartomanţiei se presupune a aduce un foarte mare avantaj, chiar atunci când rudimentele Cartomanţiei sunt bine stăpânite.
Răbdarea, capacitatea de analiza şi sinteza, percepția intuitiva a lucrurilor şi un strop de misticism, sunt de asemenea factori utili în urmărirea acestor Jocuri.