elefant.md

Interpretarea

Acum putem continua cu interpretarea cărţilor:
Deoarece suita de Treflă este cea plăcuta, putem concluziona ca, doamna are un temperament vesel. Şaptele semnifica prosperitate şi câştig, iar optul plăcere ori mulțumire, dobândita de către doamna prin intermediul cărţii Popa de Treflă, carte ce în mod tipic semnifica un avocat. Şaptele de Inimă Roşie indica prezenţa unui bărbat blond, îndrăgostit de doamna noastră. Nouă de Romb, alături de veselul Zece , pare a prevesti o naștere, iar Popa de Inimă Roşie reprezintă un prieten bun care îi va fi alături. Dar Şapte-le şi Noua-le de Inimă Neagră , aflate în conjuncție, ne informează cu privire la un oarecare grad de enervare ce vine, cel mai probabil, în legătură cu Popa de Inimă Roşie.
Popa de Inimă Neagră , acompaniat de Optul din aceeași suita, vorbeşte despre un bărbat ce suferă considerabil, din cauza Reginei de Treflă, suferința ce va cauza gelozia unei alte femei.
Dama şi Zecele de Inimă Neagră , alături de Asul de Inimă Neagră , presupun legături dezagreabile; dar deoarece apare şi Valetul de Treflă alături de Dama din aceeași suita (Semnificatorul) iar cele doua cărți sunt urmate de Zecele de Inimă Roşie, cele doua cărți de la început, nu vor putea afecta, într-o măsură considerabila afecțiunea ce şi-o poarta cei doi. Valetul aflat aici, poate indica gândurile ori intențiile Popii. Asul de Inimă Roşie pare a promite linişte şi fericire în viaţă domestică. O relație apropiată, una adânc interesata de Dama de Treflă, este reprezentata de Dama de Romb. Asul de Treflă anunţă apropiată primire a unei scrisori.
Urmează Nouă de Inimă Roşie, cartea speranțelor ori a logodnei, carte ce vorbeste despre dragoste si sexualitate iar din aceasta deducem ca o cerere în căsătorie urmează să fie primita prin intermediul unei scrisori, cerere în căsătorie care va fi cel mai probabil acceptată. Valetul de Inimă Neagră este urmat de Şapte de Romb şi de Opt de Inimă Roşie, fapt care arată ca Dama de Treflă este foarte îndrăgostită de cineva şi că cererea în căsătorie va fi luata în considerare fie chiar în timpul, ori imediat după, o călătorie deosebit de plăcută. Dama de Inimă Roşie şi Valetul de Romb indică prezenţa a doi prieteni apropiați, care dau dovada de multă bunătate, precum şi relații benefice de peste apă.

Pentru a afla perioada de timp ce va trece pana la logodna, se număra rândurile, pana la cel pe care apare Nouă de Inimă Roşie (cartea logodnei), fiecare rând reprezentând o unitate de timp.
Pentru a afla perioada de timp ce urmează să treacă pana la căsătorie, se număra rândurile pana la cel în care apare Zece de Inimă Roşie (cartea căsătoriei)
În acest exemplu, atât logodna cât şi căsătoria apar pe cel de-al treilea rând, aceasta însemnând ca cele doua evenimente se vor succeda la interval foarte scurt unul de altul, după trecerea a 3 ani de la momentul citirii.(ținând cont de anul în care a fost scrisa cartea, autorul interpretează o unitate ca reprezentând 1 an, în zilele noastre lucrurile se pot petrece mult mai repede, o unitate putând reprezenta şi o perioada mai scurta)

O alta metoda cu 32 de carti Consultarea Cărţilor O Ilustrare Interpretarea