elefant.md

Combinații de noua carti de ghicit

Cum Funcționează

Cele cincizeci şi doua de cărți trebuie amestecate şi tăiate în trei pachete, de către persoana care dorește să i se citească în cărți, iar cel care citește trebuie să fie atent să îşi noteze ce cărți apar, în măsură ce diversele pachete sunt întoarse cu faţa în sus, aceasta urmând să îi fie util în timpul interpretării.
Semnificatorul trebuie mai întâi selectat în conformitate cu regulile prezentate la capitolul VII; nu trebuie scos din pachet, ci trebuie amestecat odată cu celelalte cărți.
Apoi se aşează noua cărți, începând de la dreapta şi mergând către stânga, pe fiecare rând, pe ultimul rămânând doar Şapte. 
Odată cărţile așezate pe masa, trebuie să începeți să numărați noua cărți de la Semnificator şi încă Nouă de la cea de-a noua, pana când ajungeți la o carte pe care ați mai numărat-o o data.

Cărţile de curte reprezintă diversele persoane cu care Subiectul intra în contact, în vreme ce relațiile şi atitudinile sunt cu uşurinţă determinate prin consultarea cărţilor aflate între cele de curte. Pentru o citire eficienta sunt necesare trei împărţiri.