elefant.md

A Treia Etalare sau Marele Grafic

Aceasta metoda este mai elaborata decât oricare dintre celelalte. Cărţile trebuie bine amestecate şi apoi tăiate, de către Subiect, pentru ca mai apoi să fie aranjate în ordinea următoare:
De la dreapta, mergând în sus, așezați în coloana 11 cărți.
În partea opusa primei cărți, lăsând un spațiu suficient (vezi diagrama), așezați a 12-a carte, continuând de asemenea în sus, pana ce şi aceasta a doua coloana conţine de asemenea, 11 cărți.
Începând de la cea de-a unsprezecea carte din dreapta, așezați alte 11 cărți, îndreptându-va către coloana din stânga. Aveți acum trei laturi ale unui pătrat, realizate din 33 de cărţi, apoi trebuie să realizați cercul, începând cu cea de-a treizeci şi patra carte, pe care o așezați în dreptul cărţii centrale a rândului de sus. Odată realizat cercul, veți fi folosit 66 de cărți. Semnificatorul trebuie așezat în centru. Cele mai potrivite cărți de folosit ca Semnificator sunt Jonglerul (n. tr. Magicianul) pentru bărbaţi şi Marea Preoteasa pentru femei, aceasta alegere fiind preferabila extragerii unei cărți la întâmplare.

Cu cele 11 cărţi rămase se va realiza triunghiul din interiorul cercului. Apexul (n. tr. vârful triunghiului) va fi îndreptat către cel care etalează cărţile, astfel cum este prezentat în diagrama.
Aceasta Diagrama va oferii informații cu privire la trecut, prezent şi viitor – partea dreapta făcând referire la evenimente din trecut, stânga la evenimente şi felul în care ele se derulează în prezent, iar a treia secțiune la cele ce vor venii.
Prima carte aşezată în pătrat şi prima din cerc formează o pereche, apoi a 2-a cu a 35-a, a 3-a cu a 36-a şi așa mai departe pana ce veți fi interpretat toate cărţile din dreapta. Pentru citirea prezentului se interpretează începând cu perechea 23 - 45
În privința viitorului se iau cărţile a 12-a şi a 16-a citindu-se indicațiile cu privire la ceea ce va venii.
Triunghiul format din 11 cărți este o inovație adusa metodei lui Etteilla, dar, citit cu referire la deducțiile realizate pana acum, probabil va confirma opiniile cartomantului.

Aceasta Diagrama necesita multă atenție şi răbdare, în special atunci când sunt studiate înţelesurile profund simbolice ale cărţilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu