elefant.md

O Metodă Simplă de Ghicit - Viitorul

Acest pachet conține următoarele cărţi:

Valetul de Romb, invers;
Şapte de Treflă
Opt de Inimă Neagră , invers;
Şapte de Inimă Neagră, invers;
Zece de Inimă Neagră;
Nouă de Inimă Roşie;
Popa de Treflă;
Zece de Inimă Roşie;
Popa de Inimă Neagră ;
Asul de Treflă, invers;

Prezenţa a patru cărți de Inimă Neagră prevestește necazurile care îl pândesc pe burlacul nostru. Avem din nou o pereche de 7, dar unul este invers, deci ne putem aștepta să fie înşelat la muncă. Cele doua cărți de 10 promit norocul ce îl așteaptă odată cu schimbarea modului de viaţă, în vreme ce prezenţa celor doi Popi vorbeşte despre cooperare în chestiuni de afaceri şi despre succesul ce îi va încununa comportamentul corect şi demn.
Cartea dorințelor, acel Noua de Inimă Roşie, impreuna cu Zecele de Inimă Roşie, contracarează în mare măsură răul reprezentat de cărţile de Inimă Neagră .
Subiectul, trebuie să se ferească de Valetul de Romb, aflat în poziție inversă, care este un aducător de paguba şi necazuri, şi care se va folosi de Şaptele de Treflă, chestiuni financiare mărunte, fie pentru a rupe o logodna, fie pentru a face în aşa fel încât o propunere de căsătorie să fie refuzata, astfel cum este arătat de prezenţa cărţii Opt de Inimă Neagră inversată. Îndrăgostitul îndurerat va fi nevoit să recurgă la stratageme prostești în dragoste, Sapte de Inima Neagra, inversat, iar această greşeală îl va întrista, chiar pana la a vărsa lacrimi, Zece de Inimă Neagră . Cartea dorințelor, Noua de Inimă Roşie, îi îndreaptă norocul în problemele dragostei, prin intervenția unui bun şi generos prieten, Popa de Treflă. Dificultățile sunt reduse, mai apoi, de cartea următoare, 10 de Inimă Roşie, care îi promite prosperitate şi succes. Va găsi un dușman în Popa de Inimă Neagră , un văduv brunet, care este de profesie avocat, un om lipsit de scrupule. Se poate aștepta să poarte o corespondenta supărătoare cu acest om, astfel cum arată ultima carte, Asul de Treflă în poziție inversă.


O Metodă Simplă Trecutul Prezentul Viitorul Surpriza