elefant.md

O Metodă Simplă de Ghicit - Prezentul

Cele zece cărți sunt după cum urmează:

Dama de Romb, invers;

În acest pachet sunt doar doua perechi, Doi Şapte, care vorbesc de dragoste reciprocă; şi Doua Dame, una în poziție inversă, fapt ce sugerează rivalitatea.
Luate în ordine Semnificațiile cărţilor sunt:
Asul de Inimă Neagră, invers, vorbeşte despre o cauza de întristare cu privire la care va fi tratat zeflemitor deşi, fiind urmat de Şapte de Romb înseamnă ca el va caută simpatie şi înțelegere.
Optul de Inimă Roşie ne vorbeşte despre gândurile de căsătorie pe care el le nutrește, cu Dama de Inimă Roşie, o fată blondă, adorabila; dar Şaptele de Inimă Roşie arată cât de mulțumit este în situația prezenta, pe care nu se grăbește să o schimbe. Se amuza cu Dama de Romb, în poziție inversată, ce pare a fi născută pentru a flirta, dar este mult mai pizmașa şi răzbunătoare decât îşi poate imagina el, şi care este aşezată lângă cea mai rea carte din pachet, Nouă de Inimă Neagră, o carte ce indica răul pe care ea i-l aduce, rău care are ca rezultat disiparea planurilor sale de căsătorie. Este eliminat de către Popa de Inimă Roşie, care îi provoacă dezamăgiri importante, pentru ca mai apoi să îl vedem pe el însuşi, în Valetul de Inimă Roşie, invers, în postura de îndrăgostit rănit. Ultima carte este Zece de Romb, indiciu pentru decizia lui de a-şi ușura durerea printr-o călătorie.


O Metodă Simplă Trecutul Prezentul Viitorul Surpriza