elefant.md

Cele Trei Pachete

La prima împărţire, Subiectul alege pachetul din mijloc, care conţine următoarele cărți:



Valetul de Romb

Şapte de Romb

Asul de Treflă

Dama de Inimă Neagră , invers

Asul de Inimă Neagră 

Asul de Romb 

Opt de Romb


Observăm că trei Ași s-au aflat în acest pachet, aceștia reprezentând necazuri trecătoare în dragoste.  Valetul de Romb, un prieten necredincios, este încurcat într-un scandal,  Şapte de Romb , iscat în urma unei scrisori,  Asul de Treflă, scrisă de către, ori la instigarea, văduvei pizmașe, reprezentata de  Dama de Inimă Neagră.

Asul de Inimă Neagră   prevestește boală, dar este urmat de  Asul de Romb, o verighetă, iar pachetul este închis de  Opt de Romb, acesta vorbind despre o căsătorie fericita, la finalul tuturor necazurilor Subiectului.

În cazul celei de-a doua etalări alege din nou pachetul din mijloc, în care sunt următoarele cărţi:

Dama de Inimă Neagră, invers
Nouă de Treflă, invers
Şapte de Treflă, invers
Nouă de Inimă Roşie
Şapte de Romb
Opt de Treflă

Cele doua cărți de Noua, indica griji mărunte, iar cei doi Şapte, dintre care unul invers, vorbesc despre înşelăciune la muncă.

Cărţile individuale sunt interpretare astfel:

Dama de Inimă Neagră, văduva pizmașa, care pare omniprezenta, este urmata de  Nouă de Treflă, reprezentând scrisori ce se refera la chestiunile amintite anterior, Şapte de Treflă ce se află lângă el atenționează de asemenea cu privire la nevoia de prudenta în relație cu aşa-numita prietena a Subiectului; este posibil să o poată păcălii pe văduvă, astfel cum o arată  Nouă de Inimă Roşie, ce presupune bucurie şi succes în ciuda scandalului generat de  Şapte de Romb, cu referire la sentimentele sale, reprezentate de  Opt de Treflă.

La a treia etalare Subiectul rămâne credincios pachetului din mijloc, în care se găsesc următoarele cărți:

Nouă de Romb, invers
As de Treflă, invers

Cei doi Ași, dintre care unul este inversat, vorbesc despre o uniune, dar deoarece culorile se încrucişează, iar unul este invers, rezultatul nu va fi cunoscut în momentul prezent. Aici avem şi verigheta, reprezentata de  Asul de Romb  urmata de  Zece de Inimă Neagră, invers, care vorbeşte despre întristare trecătoare, cauzată fără îndoiala de văduva pizmașa, Dama de Inimă Neagră, care apare din nou invers, avertizând asupra intențiilor de a cauza necazuri.

În apropierea ei se află  Nouă de Romb, invers, semnificând o cearta între îndrăgostiţi,  Şapte de Treflă, invers, care îl atenționează pe Subiect, cu privire la raporturile cu sexul opus, iar ultima carte,  As de Treflă, invers, anunţă bucurie urmata de întristare.

Este remarcabil faptul ca  Dama de Inimă Neagră apare în fiecare pachet şi este de fiecare data în poziție inversă.

Surpriza



Surpriza este întoarsă, iar ea este Popa de Inimă Neagră, un bărbat brunet, lipsit de scrupule şi ambițios care a perturbat povestea de dragoste a unei femei blonde, Dama de Inimă Roşie, ori căruia Subiectul, i-a făcut o oferta, pana în prezent fără succes; cea de-a treia carte este Nouă de Inimă Roşie, în poziție inversă, care vorbeşte despre evenimente trecătoare ce îi vor îndepărta pe îndrăgostiţi.



Soarta în 21 de Cărți Un exemplu Cele Trei Pachete