elefant.md

Soarta in 21 de Cărți

Ghicitul in carti folosind această metoda necesita un pachet de 32 de cărți, deşi doar 21 vor fi folosite.
Întregul pachet trebuie amestecat bine şi tăiat cu mâna stânga. Cel care împarte, extrage apoi primele 11 cărți şi le aşează deoparte. Din cele 21 rămase, o ia pe cea de deasupra şi o aşează separat pentru „Surpriza” înainte de a împărţi următoarele 20. Dacă Semnificatorul (cartea care îl reprezintă pe Subiect) nu este printre cărţile rămase, întregul proces trebuie reluat.
Semnificația cărţilor trebuie citita având în vedere, mai intai, înţelesurile tuturor seturilor de 2, 3, sau 4 cărți de același fel, Semnificațiile lor colective anticipând interpretările individuale. Mai apoi, cele 20 de cărți trebuie luate în ordine, începând de la stânga, către dreapta, deoarece înţelesurile lor fiind legate laolaltă ca un mesaj unitar.
După ce au fost interpretate, cărţile trebuie luate din nou şi amestecate, pentru ca mai apoi să fie împărţite în 3 pachete, fără a uita să fie lăsata deoparte prima carte, pentru „Surpriza”. Doua dintre pachete vor fi formate din cate 7 cărți, iar unul din 6. Subiectul este rugat apoi să aleagă un pachet, care va fi așezat cu faţa în sus, de la stânga la dreapta, cele 6 sau 7 cărți fiind interpretate în conformitate cu Semnificațiile prezentate anterior. Această operație trebuie repetata de 3 ori, astfel încât la final „Surpriza” va fi compusa din 3 cărți, care sunt expuse şi interpretate la încheiere.